Velkommen til Tybjerg & Omegns hjemmeside


Så er 2015 i gang..

Forhåbentligt er alle kommet vel ind i det nye år, hvor der allerede er lagt op til en mængde aktiviteter. 

 Ikke mindst alle generalforsamlingerne, som primært afholdes i februar og marts.

Se blot på vores kalenderliste.

Men lige et kort tilbageblik på december, som også var tæt besat af arrangementer. Her skal isærnævnes den store juletræsfest i Tybjerg Forsamlingshus. Der indledtes med fællesspisning, og ikke færre en 120 gæster havde tilmeldt sig til en pragtfuld lasagne, som Støtteforeningen til Tybjerg Forsamlingshus og Suså Husholdningsforening havde tilberedt. Efterfølgende blev kirken fyldt til bristepunktet for at overvære Tybjerg Privatskoles Lucia-optog.
Da  Vagn desværre var sygemeldt, tog Birgit fra Herlufmagle over og talte fint til alle. Optoget sang et par salmer, og så gik processionen syngende lucia-sangen turen i gennem kirkenendnu en gang. Imponerende og smukt. Så retur til Forsamlingshuset, hvor der dansedes om juletræet, julemanden uddelte godteposer ogder serverede kaffe/sodavand og kage. Det var en så stor succes, at det gav inspiration til at genopliveden gamle tradition med fastelavnsfest i Forsamlingshus og kirke.. Hvilket sker Fastelavns søndag den 15 kl. 12  Det bliver sjovt!

Landbotikken i Tybjerghus får nu udvidet åbningstid, og som et nyt tiltag sælges også friskfangedefisk! Dette har længe været savnet, når man bor midt på Sjælland.

Sangstævne for børn og unge i Tybjerglille Bakker 21. marts 2015 kl. 12-18 se mere under TYBJERGHUS.

                         Siden er sidst opdateret den 16. feb 2015.

Webansvarlig: Mai-Britt Sieben Hansen  •  Mobil: +45 26 29 34 15  •  E-mail: info@tybjerg.info