Velkommen til Tybjerg & Omegns hjemmesideUTROLIGT, MEN SANDT


Igen samledes flere end 100 mennesker i Tybjerg, da der blev inviteret til fællesarrangement kirke og forsamlingshusimellem.
Fastelavn med spisning, gudstjeneste og tøndeslagning lokkede store og små, ungeog gamle af huse, og der var en mængde flotte, sjove og imponerende udklædninger såvel blandt børn som voksne.


Der er for alvor gang i generalforsamlingerne rundt omkring. Mød nu frem og vis interesse og deltagelse i lokallivet. Du kan finde indkaldelse til mange af generalforsamlingerne her på hjemmesiden.

Et spændende informationsmøde vil blive afholdt på Tybjerggaard, som vil redegøre for planerne om udvidelseaf svineproduktionen på Hæggerupvej. Alle er velkomne, og der vil være mulighed for at stille relevantespørgsmål.
Læs mere her: 


Tybjerg Gymnastik vil i forbindelse med gymnastikopvisning afvikle en kagekonkurrence, så alle med en lille Mette Blomsterberg i maven har nu chancen for at deltage med fantasifulde og velsmagende lækkerier. Derer præmier på højkant! Men der er vist ikke udtagelse til ”Den store Bagedag” i denne omgang.

Fuglene er endnu ikke begyndt at synge, men til gengæld røres stemmebåndene ved sangaftener i såvel Sandby som Tyvelse.
Nogle fugle vil gerne have præfabrikerede reder, og dette kan man være med til at bygge ved at tage til Ravnstrup Sø søndag d. 8. marts.
se program her: 
                         Siden er sidst opdateret den 3. Marts 2015.

Webansvarlig: Mai-Britt Sieben Hansen  •  Mobil: +45 26 29 34 15  •  E-mail: info@tybjerg.info